Sport

Fudbaleri Radničkog gostuju Spartaku

Fudbaleri Radničkog u subotu od 19 časova gostuju Spartaku iz Subotice, u sklopu petog kola Superlige Srbije.

U pitanju je jedan od najzanimljivijih duela u ovom kolu. Oba tima imaju po devet bodova na svom kontu, a šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak očekuje težak meč i pozitivan rezultat.

“Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi. Spartak je izuzetno kvalitetna ekipa, koja pod komandom mog kolege Gaćinovića igra lep i atraktivan fudbal. U uvodna četiri kola dali su čak 12 golova i u pitanju je napadačka ekipa koja igra za gol više. Dobili su tri meča, kao i mi, dobrano su namučili Crvenu zvezdu u prošlom kolu i znamo da nam u Subotici neće biti lako. Mi smo ih temeljno analizirali, znamo šta treba da radimo, igrači su spremni i nadam se da će uspeti da odgovore svim zadacima. Imamo i mi svoje adute, imamo plan kako da igramo u Subotici, imamo kvalitet i očekujem da se posle jedne dinamične i kvalitetne utakmice zadovoljni vratimo u Niš”, rekao je Batak.

Radnički će u Subotici biti oslabljen za dvojicu iskusnih fudbalera.

“Štoper Žarko Marković ima težu povredu koju je zaradio još na meču protiv Novog Pazara i na njega sigurno neću moći da računam. Nenad Gavrić je tokom ove sedmice imao problema sa zadnjom ložom, rovit je i ne želim da mu rizikujem pogoršanje povrede, jer se radi o veoma bitnom igraču za naš tim. Svi ostali su spremi i Spartaku ćemo svakako suprotstaviti sastav koji je spreman da nam donese željeni rezultat”, završio je Batak.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com