Sport

Fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Novog Pazara

Fudbaleri Radničkog u petak od 16 časova dočekuju Novi Pazar u sklopu 24. kola Superlige Srbije.

Niški tim je imao izuzetno težak raspored na početku prolećnog dela sezone. U ligi je poražen od Partizana 2:0 kod kuće, pa je odigrao bez golova sa Voždovcem u gostima, dok je u osmini finala Kupa Srbije tek posle penala eliminisan od Crvene zvezde u Beogradu. Nakon 90 minuta fudbala bilo je 0:0.

Protiv Novog Pazara šef stručnog štaba Radoslav Batak očekuje trijumf.

“Igramo kući posle serije teških mečeva. Željno iščekujemo ovu utakmicu i nadamo se dobroj poseti i podršci. Opuštanja ne sme biti, stiže nam neugodan rival i moramo biti na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo cilj, a to je pobeda. Bićemo ofanzivni, napašćemo i nadamo se najboljem. Novi Pazar je ovaj drugi deo sezone otvorio sa dva poraza, ali to ne sme da nas zavara. Dobar su tim, imaju novog trenera i sigurno će doći ovde da pokupaju da iznenade. Ipak, smatram da smo mi kvalitetniji i da ćemo biti ti koji će se pitati”, rekao je Batak.

Radnički bi na ovoj utakmici konačno trebalo da bude u kompletnom sastavu.

“Retke su situacije kada mogu da računam na sve igrače, a mislim da će sada biti tako. Vujadinović je na prošloj utakmici dobio nezgodan udarac, nije trenirao dva dana, ali se juče vratio u proces i verujem da će biti spreman. Mićibući još uvek nije potpuno fit, ali je speman za određenu minutažu, dok se u kombinaciju vraća Lazar Jovanović, koji je propustio prethodni meč zbog povrede. Ostali su spremni i izvešćemo sastav za koji verujemo da može da nam obezbedi tri boda”, završio je Batak.

Radnički je u prvom delu sezone poražen u Novom Pazaru rezultatom 2:1.

Glavni sudija na Čairu biće Pavle Tomić, a u VAR sobi će biti Stanko Ostraćanin.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com