DruštvoSport

Fristajler poručuje da zajedno sa loptom ostanete kod kuće (VIDEO)

Zbog epidemije koronavirusa preporuka je da se svakako ostane kod kuće i da se što manje ili uopšte ne izlazi. I dok se većina Nišlija pridržava uputstava i ostaje u svom domu, postoje i oni koji ne shvataju ozbiljnost situacije.

Mladi i jaki neretko se vode mišlju “neće to mene”, pa je Strahinja Čaušević došao na ideju da ih s vremena na vreme podseti da treba da ostanu kod kuće. Ako ne zbog sebe, onda zbog drugih.

 

“Moj prozor gleda na teren i tu se svakodnevno okupljaju mladi koji igraju košarku. U redu, njihov organizam je jak i izboriće se, ali kao da ne misle na svoje starije i da li će oni moći da se izbore. To je moja poruka,” kaže Strahinja.

Ovaj dvadesetpetogodišnji Nišlija je student, sportista i fristajler. Na Instagramu je poznat
kao thedoc4or i tu postavlja klipove svojih kućnih akrobacija sa loptom.

Poruka Strahinje mladima; Foto: printskrin

“Ovo je apel za sve koji izlaze da ostanu kod kuće kako bi se epidemija što pre završila. Najbolje je da svi budemo kod kuće, a kada ovo prođe sve ćemo nadoknaditi”, kaže ovaj fristajler za Niške vesti.

Akrobacije koje snima i objavljuje prikazuju njegovo umeće i aktivnosti u kućnim uslovima. Kaže da je važno da se svaka akrobacija osmisli, na jednoj radi sve dok ne uspe i zna šta može a šta ne.

“To je samo jedan mali deo jer sam kod kuće, nemam dovoljno prostora i slobodu pokreta za ono što mogu”, kaže Strahinja.

On poručuje mladima koji uveliko izlaze napolje, sa ili bez lopte, da vežbaju kod kuće.

Napominjemo da ove akrobacije nisu za svakoga, neophodno je znanje i uvežbanost. Ovaj Nišlija godinama se bavi vežbanjem i iako izgleda lako, nisu svi pokreti jednostavni i bezbedni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com