Društvo

Fotografije najboljih učenika i studenata u kalendaru opštine Palilula za 2018.

Jubilarni kalendar Gradske opštine Palilula za 2018. godinu, ponovo će promovisati najbolje učenike i studenate.

Deset godina za redom, u Gradskoj opštini Palilula, najbolji učenici i studenti, koji se školuju u obrazovnim ustanovama na teritoriji opštine, zastupljeni su na stranicama opštinskog KALENDARA.

U toku je pozivni konkurs obrazovnim ustanovama koje rade u opštini Palilula da do 10.novembra dostave listu učenika-studenata koji su u protekloj 2016/2017 godini bili najuspešniji.

Foto: GO Palilula

„Želimo da i na ovaj način promovišemo naše najbolje učenike i studente, ukažemo na njihov uspek i odamo priznanje za ostvarene rezultate u obrazovanju i duštvenim aktivnostima”, izjavio je Aleksandar Ždrale, predsednik opštine Palilula.

Po utvrđenom kriterijumu vrednovaće se ostvareni rezulteti pojedinaca, timova-grupa u obrazovnom procesu, društvenim i sportskim aktivnostima, dobijene nagrade, medalje i druga priznanja.

Foto: GO Palilula

Predložene učenike – studente fotografisaće na određenim lokacijama u opštini Palilula profesionalni art fotograf o čemu će naknadno biti lično obavešteni.

Promocija kalendara opštine Palilula za 2018. godinu i susret sa najuspešnijim mladim Palilulcima, očekuje se krajem decembra meseca u sali Niškog kulturnog centra.

Autor: Dragan Vidojković

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com