Lica Niša

FOTO VEST: “Veži konja gde ti gazda kaže”

U samom centru Niša, kod hotela Ambasador, zanimljiva slika dočekala je Nišlije koji su krenuli na posao. Dva konja vezana za klupicu čekaju vlasnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Mene zanima šta će komunalna milicija da preduzme i da li će uopšte da postupa po ovome? Ako ništa ne preduzmu, treba ih raspustiti i ugasiti sistematizacijom radnih mesta da ne postoje! Da ne troše narodne pare na plate koje ne zaslužuju!

    1. Bas tako, komunalna policija ne treba postojati. Zovemo ih za otpad (automobili) u dvoristu ispred zgrade, oni kazu resicemo, do sada jos nije reseno a proslo je vise od mesec dana. A za konje da ne pricamo.

  2. FRAPANTNO je da se ovo desava u sred centra grada- u DVADESET PRVOM veku!!!
    Cemu sluze i komunalna i redovna policija?!?! Zar mi imamo dvostruki zakonski sistem- za manjine i za bele Srbe, pa kom obojci-kom opanci?!?!? Strasno! A, da ni ne pocinjem o zlostavljanju i zloupotrebi zivotinja.

  3. Паркирали се људи за доделу награда код госпоџе министарке….

  4. Trebalo je, malo nanize, kod Vecnice ! Ako mogu konji, mogu i krave da se dovedu u park kod Nisave imaju i travicu da prezivaju !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com