Lica Niša

FOTO VEST: Ulice Niša viđene očima građana

Blato, đubre, bez osvetljenja, takva je slika ulice koju nam je poslala naša sugrađanka a koja se nalazi na Ledenoj steni. I put za Medoševac nije u boljem stanju.

“Želela bi da pokazete narodu kako tamo zive ljudi, bez asfalta, podvožnjak koji je u mrklom raku, ulice takodje jedva osvetljene, o korovu da ne pricam koji je uz samu prugu. Neshvatljivo je da u 21 veku na samo dva kilometra od centra grada naselje onvako izgleda”, ističe sugrađanka.

Put za Medoševac više ne liči na put nego deponiju, upozoravaju stanovnici ovog dela grada i dodaju da se nadaju da će neko da reaguje i učini im život boljim.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Imamo puno takvih ulica u gradu.Naselje Apelovac,malo iznad novog Vagres naselja je ulica Crvena Zvezda.Ulica je neasfaltirana dobrim delom.Ljudi iz tog dela naselja gaze blato u 21 veku plus sto je taj deo naselja nema nikakav gradski prevoz.Pricamo o fontama,akva parkovima i svetlecim mostovima a neki delovi grada jos uvek osnovne stvari nemaju.Bruka za grad!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com