Lica Niša

FOTO UBOD: Ulica Serdara Jola Piletića u Pasi Poljani i dalje bez asfalta (FOTO)

Ulica Serdara Jola Piletića u naselju Pasi Poljana godinama unazad nikako da dobije asfalt, zbog čega se stanovnici ovog dela grada svakodnevno susreću sa poteškoćama. Svoj problem pokušavaju dugo da reše, apeluju i traže pomoć, ali kako kažu, nadležni im ne izlaze u susret. Oni su kazali za Niške Vesti da se posle malo jače kiše naprave iznova nove rupe i kanali, a neretko se dešava da se vozila zaglave i po suvom vremenu.

I pre poslednjeg pljuska, kada je voda napravila nove kanale i rupe, po suvom vremenu, sanitetsko vozilo hitne pomoći koje je dovezlo medicinsko osoblje da pruži pomoć jednoj komšinici, zaglavilo se i jedva izašlo iz ulice.

“Prolaz do svetinje, crkve Svete Nedelje je otežan, sramno je videti kako asfalt sa nagomilanim blatom preko, okružuje ovaj hram. Moje komšije, drugi meštani, naši gosti koji dolaze se čude i ne veruju da se ovako nešto može desiti u jednoj Gradskoj opštini u 21. veku”, pričaju žitelji ove ulice.

Kažu da su ostali uskraćeni za odgovor i rešenje nakom obraćanja većniku, predsedniku opštine, kao i njegovim prethodnicima.

U isčekivanju, ni se nadaju da će ipak neko imati sluha kada pogleda ove fotografije, i učiniti nešto da stanovnici ove ulice, dobiju uslove dostojne ljudima u 21. veku.

Jole Piletić je bio crnogorski serdar, senator, vojskovođa i narodni junak.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ovo nije ulica, ovo je planinska staza. Svaka čast gradskoj vlasti, oni su samo podanici režima iz Beograda.

    1. Mi u Lozničkoj čekamo preko 50 godina taj asfalt, a već 15 godina imamo i rešenje, pravno imovinski čisto, gradjevinsku dozvolu, pa ništa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com