DruštvoFoto Video ubod

FOTO UBOD: Šta to beše grad?

Niško naselje Crvena Zvezda nije popularno po tome što je u samom centru naselja visokoškolska ustanova sa prestižnim refenencama već po tome što putem kroz naselje još malo neće moći da se prođe od đubreta.

U Gradskoj opštini Palilula mole meštane da otpad odlažu u za to predviđenim sudovima, jer komunalni radnici prosto ne mogu da postignu i da počiste sav lom koji se tu sakupi.

Divlje deponije koje niču pored puta skoro svakodnevno, decenijska su slika ulice Dušana Popovića koja vodi kroz sam centar naselja, gde prolazi i gradski saobraćaj.

Da li je u pitanju nebriga meštana, manjak kontejnera ili na kraju i manjak prostora za smeće ostaje da se vidi…do neke nove divlje deponije, do još jedne nove ružne slike Niša.

GO Palilula i niška Komunalna milicija dogovorili su da će u narednom periodu organizovati 24- časovne patrole i dežurstva na svim lokacijama gde se pojavljuju divlje deponije.

Foto: Niške Vesti

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Koliko je kazni napisano i naplaćeno u zadnjih godinu dana zbog bacanja smeća u C. Zvezdi?. Nijedna?. E kada komunalna milicija izađe na teren i sedi 24/7 jedno 10 dana i piše kazne, neće više da bacaju đubre. Ali paraziti iz komunalne neće da rade svoj posao jer nema niko da njih kazni za nerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com