Foto Video ubod

FOTO UBOD: Ovo svom gradu NE rade oni koji ga vole

Verovali ili ne,  ovo je današnja slika Ulice Vojvode Tankosića. Nedaleko od mesta gde je “građanin” na ulicu izbacio dušek koji mu više nije potreban, nalazi se i Policijska uprava, a i niški Dom zdravlja.

Ko je kriv što su niške ulice pune smeća, što kod malo jačeg vetra plastične kese završavaju na drveću kao “ukras”, što Niš povremeno izgleda kao beskućnik kome je potrebno kupanje, a ono se nikada neće desiti.

Odgovor je – mi sami!

Zapravo ne svi, nego oni “građani” koji grad Niš i njegove ulice ne doživljavaju kao svoje i kojima su jedine svetinje četiri zida u kojima žive.

Dušek za bračni krevet je verovatno izbačen pod okriljem noći  što dodatno govori o karakteru i “hrabrosti” “Nišlije” koji je ovo uradio.

Nadamo se da će ga novi dušek služiti dobro, kao i da ga neće za koju godinu baciti nasred ulice, kao što je stari.

O kulturi, životu u gradu i  kućnom vaspitanju – drugom prilikom.

Foto: Niske Vesti

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Mene samo interesuje, dali je kom policija od kad postoji, uhvatila i kaznila nekog ko baca djubre gde ne treba, ko lomi klupe, mlade sadnice po parkovima i sl? Ili samo jure babe što prodaju jaja i beli lukac van pijace i ne izlaze iz kladionica, gde su redovni u ispijanju kafica i kockanju u radno vreme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com