Foto Video ubod

FOTO UBOD: Neće slonče u lonče

Na lokaciji Delijski vis JKP Mediana postavilo je kontejner. Želeli su tako da olakšaju građanima da im zbog snega i leda bude lakše i bliže da izbace svoj otpad. Međutim, to im nije bilo dovoljno, pa su kontejner videli kao šansu da se “otarase” viška.

Ne služi kontejner za kabasti otpad, upozoravaju u JKP Mediana. A posebno je ružno to što se smeće gomila i pored kontejnera. Napominju da su kontejnere na Delijskom visu postavili samo privremeno da bi građanima izašli u susret zbog snega i leda u toku zime.

“Kabastom otpadu nije mesto pored kontejnera, za kabasti otpad imamo dva puta godišnje akciju gde dolazimo na kućnu adresu i odvozimo taj otpad. Potrebno je samo zakazati uslugu, koja je besplatna”, napominju u Mediani.

Iz ovog preduzeća poručuju građanima da se oni zaista trude da grad bude čist i nisu na mestu objave na društvenim mrežama, sa ružnim slikama Niša.

“Nije baš sve tako kao što izgleda na slici. Recimo na Vizantijskom bulevaru smo na zahtev upravnika zgrade, a po odluci sekretarijata za komunalne delatnosti grada Niša izmestili kontejnere i očistili pomenutu lokaciju”, ističu u Mediani.

Ne možemo baš za sve da krivimo nadležne službe. Mogli bi smo malo da pogledamo i sebe. Kada bi svako od nas vodio računa gde baca smeće, grad nam sigurno ne bi bio ni prvljav ni ružan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com