Foto Video ubod

FOTO UBOD: Krpljenje udarnih rupa ili „drži bure vodu dok majstori odu“

Čitalac Niških Vesti, Dušan Kocić, poslao je fotografije udarnih rupa u ulici Aleksandra Medvedeva za koje tvrdi da se zakrpljene pre 10 dana. Ipak, izgleda da ovaj posao nije urađen da bi se rupe zaista sanirale.

Posle svake zime niške ulice izgledaju kao posle bombardovanja. Bačena so, uz intenzivan saobraćaj, razlozi su zašto skoro svaka ulica u gradu ima takozvane udarne rupe koje predstavljaju noćnu moru vozačima i najveći su neprijatelji njihovim automobilima.

Za ove udarne rupe, koje su snimljene u ulici Aleksandra Medvedeva, kod Tehničkih fakulteta, Dušan Kocić tvrdi da su zakrpljene pre nedelju i po dana, ali kao da nisu.

„Ne treba čovek biti građevinski stručnjak da bi video da ovo ništa ne valja. Svi mi plaćamo porez da bi imali normalne ulice i normalan grad, a ovo je primer nesavesnog trošenja resursa“, ovim rečima se obratio redakciji čitalac koji je snimio fotografije.

Foto: Dusan Kocic

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com