Merošina

FOTO UBOD: Greška ispravljena, sajt i dalje loš

Nakon pisanja Merošinskih Vesti o slovnoj grešci na zvaničnom sajtu opštine Merošina, greška je ispravljena. Ali nije jedina…

Ono na šta smo ukazali je promenjeno, no postavlja se pitanje moramo li baš na svaki propust da pojedinačno ukazujemo?! Još tada je u naslovu ispod, takođe postojala slovna greška, na koju namerno nismo ukazali, a ona je tu još uvek.

Neažurnost je svakako najveći problem u održavanju opštinskog sajta, ali ne zaostaju ni nemarnost i površnost. Pored slovnih grešaka, koje se dešavaju svima, tu su i elementarni propusti. Već više od dve nedelje Merošina ima novog predsednika opštine, a na sajtu je još uvek stari podatak.

Jedna od najvećih zamerki, je ta što je poslednji budžet koji je javno prezentovan na sajtu onaj iz 2016. godine. Da podsetimo, od tada su usvojena još dva budžeta za 2017. i 2018. godinu, a građani još uvek nemaju uvid gde se i kako troše njihova sredstva. Doduše, poslednji budžet u narodu poznatiji kao “noćni” donet je pod sumnjivim okolnostima i bez prisustva javnosti.

Foto Print screen

U nadi da će sugestije biti prihvaćene kao u prethodnom slučaju, očekujemo brzu i efikasnu reakciju novog opštinskog rukovodstva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com