Promo

(FOTO) Svaki ručak sa porodicom postaje bolji kad Klopa sprema za Vas

"Klopa na dlanu", novi restoran domaće gotove hrane koji se nalazi u samom centru našeg grada, sprema za Vas tradicionalna jela, na pravi način, ukusno, slasno i jedinstveno.

U srcu njihove kuhinje kuva se strast prema tradiciji, gde svaki zalogaj nosi pečat vremena, a šef s ljubavlju unapređuje i neguje domaće recepte….

“Mi spajamo tradicionalna kuvana jela sa konceptom brzog i jednostavnog  poručivanja i preuzimanja hrane. Kuvana jela na kojima smo odrasli dobijaju novu dimenziju. Predstavljamo vam tradicionalnu kuhinju sa ličnim pečatom našeg iskusnog i cenjenog šefa kuhinje”, poručuju domaćini.

Pored gotovih jela, ljubitelje dobre hrane očekuju i mnoga druga iznenadjenja poput ručno rađenih testenina i specijalno dizaniranih pasti od strane uglednog pastamejkera , ukusnih obrok salata, kremastiog rižota , divnih deserta …

📞Poruči na broj 060 / 311 – 2000 ili naruči putem sajta

Klopa” će Vam znatno uštediti vreme pripreme najukusnih jela, a vaše je samo da naručite i izaberete termin preuzimanja, a moguća je i isporuka na kućni adresu.

Radno Vreme

Ponedeljak – Subota

9:00 – 21:30

Nedelja

 11:00 – 17:00

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com