Društvo

(FOTO) Programer Darko osam godina puštao kosu, doniraće je za male pacijente

Nakon šišanja i darivanja kose Milice Živanović koja je za Božić donirala kosu, mnoge Nišlijke odlučile su se na isti korak i poslednjih nedelja masovna je pojava da baš u salonu "Selfie" dame zakazuju šišanje.

Danas je akcija dobila potpuno novu dimenziju, na šišanje je došao Darko Stošić, programer iz Niša koji trenutno radi u Beogradu. Darko je čak osam godina puštao kosu a onda je videvši akciju u salonu “Selfie” odlučio da da svoj doprinos.

Salon “Selfie” ne naplaćuje šišanje koje je zakazano u ovu svrhu. Salon se nalazi u ulici Vojvode Vuka br. 8, kod Doma vojske.

Od donirane kose izrađuju se perike za mališane koji su usled hemioterapije izgubili kosu.

“Mi tu kosu ne uzimamo već je sami donatori šalju udruženju u Beogradu koje dalje ovu kosu nosi kod vlasuljara koji izrađuju perike za male onkološke bolesnike. Mi im damo sve informacije, a ljudi iz Beograda to vrlo lepo organizuju. Sa njima imamo dobru saradnju već godinama”, rekla je za Niške Vesti Vesna Radojković.

O potezu mlade MIlice prve su pisale Niške Vesti, a onda su akciju podržali i svi nacionalni i čitaniji mediji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com