Kultura

Fotka iz galerije

Galerija savremene likovne umetnosti Niš pokrenula akciju FOTКA IZ GALERIJE. Iz Galerije SLU pozivaju ljubitelje umetnosti da posete aktuelne izložbe u Oficirskom domu i Paviljonu u Tvrđavi, fotografišu eksponat koji im se najviše dopada, objave na svom Instagram nalogu sa #fotkaizgalerije, zaprate i označe njihov nalog @galerijaslunis. Moguće je objaviti više fotografija.

“Zahvaljujući saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, obezbedili smo nagrade za autore tri fotografije sa najviše lajkova, o čemu ćemo informisati direktnom porukom preko Instagrama. Imena i fotografije pobednika biće objavljeni na sajtu Galerije, fejsbuk i Instagram profilu Galerije SLU”, poručuju iz Galerije SLU.

Akcija FOTКA IZ GALERIJE će trajati do 25. decembra i dodaju da će o datumu dodele nagrada dobitnike naknadno obavestiti.

Radno vreme izložbenih prostora: Oficirski dom radnim danima od 10-20 sati, subotom od 10-15 sati; Paviljon u Tvrđavi od utorka do nedelje od 12-17 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com