Politika

Formira se novi pokret u Nišu “Ne damo Niš”, najavljuju i izlazak na lokalne izbore

U Nišu se formira novi pokret “Ne damo Niš”, ovaj pokret imaće za cilj, da Niš kao jedan od najzačajnijih gradova na jugu dobije svoje mesto, osnivači pokreta najavljuju izlazak na lokalne izbore.

Jedan od osnivača pokreta, bivši direktor Regionalne razvojne agencije (RRA “Jug”), Bojan Avramović, rekao je Niškim Vestima, da  je osnovni cilj pokreta da Niš dobije mesto kakvo zaslužuje.

“Gde je Niš u odnosu na Beograd, koje je njegovo mesto u ovoj državi. Da li su Nišlije samo glasačko telo kojim se upravlja iz Beograda ili ovaj grad može sam da iskoristi svoj potencijal”, kazao je Avramović.

On dodaje, da su to osnovna pitanja kojima će se pokret baviti.

Za sutra je, kako kaže, najavljeno potisivanje osnivačkih pristupnica, u prostorijama pokreta “Ne damo Niš” (kod Lutkarskog pozorišta) u 12 časova. Prvih 100 potpisanih pristupnica imaće status osnivača.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ma ne,pitaće vas neko dal ga dajete. Ne zamajavajte narod i ne trošite nam pare,s ovim imenom ste osudjeni na propast a nama govorite o dodvoravanju nišlijama kao “stranka” Uvucite se more u sns pa budite korisni razarajući ga iznutra. Da ste pametni a …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com