Promo vesti

Fordomanija – najbolja ponuda za najbrže kupce!

Od 20. februara, svakoga dana do 11. marta biće ponuđeni Ford modeli sa lagera po specijalnim cenama koje će važiti 24 sata. Fiesta dostupna od 9.490, Focus od 11.990, C-MAX od 13.990, Mondeo dizel sa vrhunskim paketom opreme ,,titanium,, od 27.490 eura.

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Ford, pokrenuo je 20. februara veliku prodajnu akciju pod sloganom Fordomanija, sa specijalnim cenama koje se odnose na ograničeni kontigent vozila sa lagera, dostupnih za isporuku odmah.

Kampanja je osmišljena tako da će svakoga dana u okviru takozvane „dnevne ponude” biti dostupni Ford automobili sa znatno nižim cenama koje će važiti samo 24 sata, a iznosi dnevnih popusta kretaće se od 500 do 1.525 evra i to dodatno u odnosu na već snižene akcijske cene.

Model Fiesta ima specijalnu cenu koja kreće od 9.490 evra za verziju sa 1.25 motorom Trend paketom opreme i klima uređajem, Focus može da se kupi već od 11.990 evra, koliko je potrebno izdvojiti za verziju sa petora vrata Trend opremom i 1.0 EcoBoost motorom. Pažnju privlači i novi Mondeo sa dizel agregatom u titanium opremi sa cenom od 27.490 evra.

Specijalne, dnevne ponude možete pratiti na veb-sajtu ford.rs ili pozivom na broj 018-585-999.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com