Sport

FMP i Partizan prvi polufinalisti Kupa Radivoja Koraća

FMP i Partizan igraće polufinale Kupa Radivoja Koraća, koji je počeo večeras u niškoj Hali “Čair”. Ove dve ekipe sastaće se u subotu od 17 sati.

Ekipa Partizana drugi je polufinalista Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad ekipom iz Novog Pazara, Partizan nastavlja borbu da odbrani Žućkovu levicu.

PARTIZAN – NOVI PAZAR 102:72 (26:20, 25:15, 23:19, 28:18)

Kompletna statistika https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1100509/bs.html

Ranije večeras FMP savladao je ekipu Sveti Đorđe sa 112:58

FMP – SVETI ĐORĐE 112:58 (23:23, 31:11, 29:9, 29:15)

FMP je prvi večeras u Nišu izborio plasman u polufinale Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća. U meču koji se igra u subotu od 17 sati odmeriće snage sa Partizanom.

Kompletnu statistika https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1100510/bs.html

“Presudio je naš individualni kvalitet i fizička sprema, a ova krajnja razlika je nerealna u odnosu na prikazanu igru na terenu. Čest mojoj ekipi na pobedi, ali i navijačima iz Žitišta koji su došli da bodre svoj tim i uživaju u ostvarnju sna, što je najlepše u košarci… Mi se sada okrećemo polufinalu”,rekao je nakon meča Vladimir Jovanović, trener FMP.

“Ćestitke FMP-u, hvala im što smo imali čast da igramo protiv njih. Dobro smo otvorili meč i pokazali da možemo da pružimo i jači otpor, ali je kasnije došla do izražaja njihova fizička sprema. Ove godine smo pružili 15 minuta dobre košarke, nadam se da ćemo sledeće godine imati priliku za 30 minuta”, rekao je  Marko Boljac, trener Svetog Đorđa.

Sutra se sastaju:

Mega Bemaks – Borac Čačak (17:00)

Crvena zvezda – Dinamik (19:30)

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com