Sport

FK Radnički prikupio pomoć za Ustanovu socijalne zaštite “Mara”

Na stadionu Čair danas je u popodnevnim časovima organizovano prikupljanje pomoći za ustanovu socijalne zaštite “Mara”. Svoj doprinos su,pored brojnih građana, dali i fudbaleri i stručni štab.

Sugrađani koji su se odazvali današnjoj akciji doneli su pune kese garderobe za osobe svih uzrasta, potom nešto od prehrambenih i osnovnih životnih namirnica a prikupljena su i novčana sredstva od strane fudbalera.

“Radnički je veliki klub i ovakva akcija mnogo doprinosi i njemu kao klubu i toj deci kojima se pomaže.” rekao je novopostavljeni trener Dragan Antić.

Igrači su ovom prilikom dočekali sve one koji su danas došli na Čair kako bi se priključili pomoći, pa su i oni istakli značaj ovakvih akcija, kako za klub tako i za njegove navijače.

“Zadovoljstvo je biti deo cele ove priče. Živimo u turbulentnom vremenu i previše je problema ispred nas i mislim da zbog toga svi treba da pokažemo veliku dozu društvene odgovornosti. To su ljudi u klubu prepoznali i nama igračima je veliko zadovoljstvo da učestvujemo u ovakvim akcijama i svim srcem podržavamo ovakve inicijative.” istakao je golman Mladen Živković ispred niške ekipe.

Marko Mrkić je dodao da će se klub truditi da i u budućnosti organizuje ovakve akcije u kojima će pružati pomoć onima kojima je to najpotrebnije i time im obezbediti lakšu egzistenciju.

Sva prikupljena pomoć biće uručena najverovatnije u ponedeljak kada će FK Radnički posetiti ovu ustanovu i prikupljena sredstva uručiti njenim štićenicima. 

Oni koji su bili sprečeni da danas daju svoj doprinos ovoj akciji moći će to da obave u petak oko podneva, takođe na stadionu Čair.

Podsećamo da Radnički nizom manifestacija i društvenih akcija obeležava jubilej povodom 95 godina postojanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com