Sport

FK Radnički: Pokušaj Terzića da utiče na izbor sudija urušava srpski fudbal

FK Radnički izražava bojazan da najnoviji pokušaj Zvezdana Terzića da  utiče na izbor sudija dodatno urušava srpski fudbal.

“Uostalom, celokupno dosadašnje ponašanje generalnog direktora prema našem klubu i način na koji je dovodio u pitanje naše poštenje, pokazuje da je to njegov generalni odnos prema svim fudbalskim klubovima i sportskoj javnosti”, piše u saopštenju FK Radnički.

U saopštenju koje je u ime FK radnički potpisao Dejan Propadalo, potpredsednik fudbalskog kluba navodi se da je nije samo doveden u pitanje integritet niškog kluba, već i da je pojavljuje sve više “spornih tačaka”.

“Istovremeno smo zabrinuti jer vidimo da se radi na podrivanju institucija srpskog fudbala, a sve samo da bi se dobio alibi i za eventualni lični neuspeh okrivio neko drugi. U ovom slučaju FSS, u drugom biće Radnički, u trećem bilo ko. Zato pozivamo sve klubove da podrže FSS i osude svaki pokušaj mešanja i narušavanja onog što bi trebalo da predstavlja srž svakog sporta, a to je fer igra,” tvrdi Propadalo.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com