Sport

FK Radnički najavio stvaranje boljih uslova za rad i trening igrača

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički nastavilo je sa ulaganjem u budućnost i stvaranjem boljih uslova za rad i trening igrača, kako bi se ostvarili što kvalitetniji rezultati. Poseban fokus bio je na poboljšanju infrastrukture na pomoćnim terenima koje koriste prvotimci, ali i škola fudbala, saopštio je ovaj niški klub.

Na inicijativu prvog čoveka kluba Ivice Tončeva Radnički je najpre proletos investirao u rekonstrukciju terena sa prirodnom travom. Uveden je sistem zalivanja podzemnim pop-up prskalicama, dok je teren dodatno poravnan i podsejan. Takođe, nedavno je završena i česma na terenima, a obnovljena je i svlačionica koju koristi Omladinska škola, ističe se u saopštenju uprave kluba.

Foto: FK Radnički

 

“U sklopu svi tih promena, najznačajnija je svakako postavljanje reflektora na pomoćnom terenu. Njihovim postavljanjem biće omogućeno
treniranje i u večernjim casovima na pomoćnom terenu”, navode.

Foto: FK Radnički Niš

Unapređenje uslova za rad i trening pokazuju nameru Uprave kluba da se nastavi sa ulaganjem u Radnički, posebno kada je reč o mlađim kategorijima. U klubu su uvereni da će samo na taj način mladi talenti ostati u Nišu i učiniti klub jačim i konkurentnijim.

Foto: FK Radnički Niš

“Radnički želi da se mladi ljudi bave sportom u adekvatnim uslovima i zato je i ulažio u obnovu trening centra, koji je dugo bio u jako lošem stanju.”

Foto: FK Radnički

Iz rukovodstva kluba najavljuju i zamenu podloge na veštačkom terenu, koja će, kada bude odrađena, omogućiti da se na njemu igraju i zvanične takmičarske utakmice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com