Promo vesti

Fitness Olymp – Da li žene treba da koriste proteinske dodatke u ishrani?

Sve na jednom mestu u oblasti fitnessa i bodybuildinga, po najpovoljnijim cenama i uz posebne pogodnosti za stalne kupce može se pronaći u FITNESS OLYMP-u.
Uz najveći izbor proteina, amino kiselina, kreatina, gejnera, tribulusa, preparata za povećanje mišićne mase i telesne težine, preparata za smanjenje masnih naslaga i definiciju mišića, poboljšanje izdržljivosti i potencije, kupcima su na raspolaganju i svakodnevni besplatni saveti od strane vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti.

Pored nabavke adekvatnih preparata i suplemenata, svaki kupac može da dobije i stručni savet vezan za njihovu konzumaciju, ali i savete za što uspešniji trening i pravilnu ishranu.

Česta su pitanja žena da li je korišćenje proteinskih suplemenata bezbedno po njih? Ono što naročito interesuje pripadnice lepšeg pola jeste da li su pre svega oni zdravi, da li će se ugojiti ako ih konzumiraju i da li će dobiti na mišićnoj masi. FITNESS OLYMP daje odgovore na sva njihova pitanja i nedoumice u nastavku teksta…

Najpre, pojašnjavaju sam pojam proteinskih suplemenata.

Mnogo je onih koji proteinske suplemente iz neznanja nazivaju “hemijom” samo zato što je obrađen i “izvučen” iz same strukture. Međutim, on ne sadrži nikakve opasne i nedozvoljene supstance u sebi. Dostupan je u lako apsorbujućoj formi. Masti i ugljeni hidrati u njemu su svedeni na minimum. Protein je kao hrana i tako treba gledati na njega. Uglavnom je proteinski izvor surutka, ali postoje i drugi – mlečni protein (kazein), jaja, soja itd.

Da bi žena dobila na mišićnoj masi potrebno je jako puno truda s obzirom da su testosteroni kod žena prisutni u drastično manjoj količini.

Više na fb stranici Fitness Olymp >>>

Da li proteini goje?

Ako na poleđini proizvoda pogledate njegov sastav videćete da je sadržaj masti i ugljenih hidrata svedena na minimum. A to je upravo ono što vas goji. Tako da se pravilnom ishranom uz unos proteinskog suplementa nećete ugojiti. Ako želimo da povećamo ukupan dnevni unos proteina ne možemo se samo osloniti na dodatke. Ishrana je 70%. Kvalitetni proteinski izvori podrazumevaju unos namirnica kao što su – riba, piletina, ćuretina, belance jajeta,
posni sirevi itd.
Više na fb stranici Fitness Olymp >>>
Kada je pravo vreme za konzumiranje proteina?
Protein je najbitnije uneti neposredno nakon treninga kako bi se vaši mišići oporavili. I žene jednako jako treniraju kao i muškarci. Svaka fizička aktivnost predstavlja stres za telo i vaši mišići “vape” za hranljivim sastojcima nakon nje. Stoga, obezbedite mu lep priliv aminokiselina kroz protein i obezbedite svom telu oporavak.
Koji su proteinski suplementi dobri za žene?
Izbor ovih suplemenata je zaista velik. Najbolje je odabrati protein surutke koji ne sadrži ugljene hidrate, laktoze i masti.
Prema načinu dobijanja, proteini surutke se dele na: koncentrate, izolate i hidrolizate.
Više na fb stranici Fitness Olymp >>>

 ZA STALNE KUPCE FITNESS OLYMP JE OBEZBEDIO POPUSTE OD 10% – 20%!

Fitness Olymp shop
 TPC Kalča
1. sprat lamela A, Lok. 7
 018/250552
063/259827
FaceBook
olympfitness@gmail.com

]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button