Promo

E-reciklaža 2010 d.o.o dobila nacionalnu povelju za bezbednost i zdravlje na radu

Na svečanosti održanoj povodom 28. aprila – Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji – uručena su priznanja iz ove oblasti, najznačajnija na nacionalnom nivou.

Nacionalnu povelju za bezbednost i zdravlje na radu u kategoriji pravnih lica i preduzetnika sa manje od 250 zaposlenih dobilo je privredno društvo E-Reciklaža 2010 d.o.o. Niš.

Prvi put je nacionalno priznanje za poseban doprinos i afirmaciju bezbednosti i zdravlja na radu dobila domaća kompanija sa sedištem na jugu Srbije.

Obzirom na izuzetno brojnu i jaku konkurenciju, kao i na činjenicu da je u 2021. godini Inspektorat za rad sproveo 1.500 inspekcijskih nadzora više nego u prethodnoj godini, sa 33.000 nadzora u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, velika je čast da je povelja zasluženo uručena društveno odogovornoj kompaniji E-reciklaža 2010 d.o.o, koja je posvećena zaštiti životne sredine, očuvanju zdravlja i bezbednosti na radu od svog osnivanja 2010. godine.

FB + IG + LINKEDIN + TW

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com