Promo

Finalne pripreme za PALILULSKO VEČE uz Legende i Crne mambe – Program

U toku su poslednje pripreme za tradicionalno Palilulsko veče koje se održava večeras kao deo gradske slave Svetih cara Konstantina i carice Jelene. Saobraćaj preko Palililulske rampe se odvija ograničeno a već od 17 sati će biti potpuno obustavljen. Uvodni program počinje u 18 sati a glavni uz svečano otvaranje od 21 sat.

“Ovo jubilarno Palilulsko veče smo upotpunili dodatnim aktivnostima u odnosu na druge godine. Biće podeljene brojne zahvalnice sportskim radnicima i klubovima. Biće podele Palilulskih novina uz simpatične kolportere. Bogat je program i za svakoga ima po nešto, izvolite na našu Palilulu”, rekao je Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula.

U toku je finalno podešavanje bine, za bezbednost organizatora i opreme kao i gostiju večeras zadužen je NIFON dok je dobro osvetljenje i ozvučenje povereno Magic Light-u.

Pored bogatog kulturno – umetničkog programa muzičke zvezde večeri biće grupa Legende, Neša Saita i Crne mambe.

Foto: Niške Vesti

Program je podeljen u nekoliko blokova. Prvi počinje već u 18 i sve do 20 sati publika će imati priliku da prati program kulturno-umetničkih društava i stvaraoca uz igre iz čitave Srbije.
Nakon 20 sati uslediće kratko obeležavanje jubileja FK Radnički. Gosti Palilulske večeri biće i autori filma Logor smrti – Karašjok iz Norveške kada će biti prikazan i trejler filma.
Od 20:30 do 21:00 sat svečano će biti otvorena manifestacija uz obraćanje Episkopa niškog g. Arsenija, Gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsednika Gradske opštine Palilula Bratislava Vučkovića.
Već od 21 sat kreće muzički program koji počinje koncertom grupe Legende, od 22 sve do ponoći Nišlije će zabavljati Neša Saita i Crne mambe.

Pogledajte detaljno PRGRAM Palilulsko veče 2022

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mene zanima da nama Vučko kaže, u koju kafanu su završne pripreme u koju će da se krka posle proslave?. Jel može i prost narod da dođe ili prost narod samo daje pare a krkaju gradski i opštinski paraziti grada Niša!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com