Sport

FINAL FOUR Amaterske košarkaške lige Niša

Prvi vikend maja meseca biće u znaku košarke, jer Nišlije očekuje fajnal-for faza takmičenja Amaterske košarkaške lige. Nakon više od 50 odigranih mečeva i petomesečnog nadmetanja najboljih u ovom sportu, došlo je vreme za polufinalne i finalne utakmice, 5. i 6. maja.

Treća sezona AKL polako se privodi kraju, a ove sezone velika završnica takmičenja zakazana je za prvi vikend maja meseca, i to 5. maja kada su na programu polufinalni dueli i 6. maja kada će biti odigrano veliko finale.

Polufinalni mečevi će se igrati u sali OŠ “Dušan Radović”, dok će mesto odigravanja finalnog duela biti objavljeno naknadno, zbog provere dostupnosti termina Hale “Čair”, a u slučaju da ne bude mogućnosti igraće se takođe u sali u Duvaništu.

Ovogodišnji F4 će biti humanitarnog karaktera i nastaviće se sa skupljanjem sredstava za Dečiji centar u Nišu!

Četiri tima će dati sve od sebe da se domognu prestižnog trofeja i tako zapisati svoje ime u istorijskim knjigama amaterske košarke u zemlji i regionu!

Termini i parovi su sledeći: 

Subota 05.05.2018.

12:30 – Niški medvedi vs. Zvonkove izmene
14:00 – Neradnički vs. Veradent

Nedeljno finale zakazano je za 20:00 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com