KulturaSport

Fim “Legende Čaira” kao amenet svim Meraklijama

"100 GODINA RADNIČKOG"

Uz velike ovacije, malo suza i puno emocija, u prepunoj sali bioskopa Cineplexx, održana je premijera filma “Legende Čaira” niškog producenta Olivera Paunovića koja je mnoge ostavila pod utiskom.

Komentari i pohvale ljubitelja fudbala na društvenim mrežama nastavljaju da se nižu.  Ravnodušan nije ostao ni sin legendarnog fudbalera Miodraga Stoiljkovića Redže, Mikica Stoiljković, koji je pun emocija, preporučio svima da, ukoliko nisu, pogledaju film koji će ostati u “Amanet svim Meraklijama”.

“Ovom objavom završavam serijal o ovoj temi. Što je do mene bilo, ja sam uradio! Sinoć sam gledao film “Legende Čaira” i od sinoć sam pod utiskom. Jedno veliko bravo za producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića. U skoro dva sata filma, upakovali su sve ono što sam ja već znao ali su upakovali na jedan tako lep način, da sam ja oduševljen i drago mi je što su to uradili i što će ovaj film ostati u amanet svim Meraklijama i svim ljubiteljima fudbala. Topla preporuka da se film pogleda. Žao mi je što na ovoj slici nisu svi oni koji su bili sinoć na bini, jer su se odmah nakon premijere raštrkali ali valjda je to tako i normalno u životu, svako ide svojim putem… Od mene jedan veliki naklon za sve njih i hvala im što su mi ulepšali detinjstvo i mladost. Hvala mom ocu koji me “vukao” svuda sa sobom, pa sam zbog toga i odrastao uz ove ljude i zbog toga i znam kako razmišljaju i kako vole ovaj naš klub i ovaj naš grad. Još nešto…Pokušaću da nabrojim sve one igrače koji više nisu medju nama a meni su nešto značili ali i one zbog kojih i danas stojim mirno kad ih vidim: Drda, Knez, Miki, Anta, Vojin, Panta, Džaja, Zajko, Dule, Caci, Rinča, Bane Šošorka, Neša, Steva, Peša, Bure, Aca Panajotović, Gavra, Piksi, Čoče, Dujta, Kire, Began, Driza, Martin, Ljuba, Avram…”, napisao je Mikica Stoiljković, fudbalski sudija i sin proslavljenog fudbalera Miodraga Stoiljkovića Redže.

Film “Legende Čaira” će se od ponedeljka naći na redovnom repetoaru bioskopa Cineplexx.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com