Video

Film koji je osvojio ex-yu publiku o Lutajućim srcima i na Youtubu (VIDEO)

Nakon što je prikazan na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu, brojnim festivalima širom Srbije i van granica naše zemlje, na televizijskim stanicama, film o legendarnoj grupi Lutajuća srca, koja je bila jedna od najpopularnijih na prostoru bivše Jugoslavije dostupan je i na youtubu.

Mnogobrojni građani bivše Jugoslavije, koji se sećaju ove grupe, želeli su da pogledaju film koji ih podseća na vreme nekadašnje pop scene. Film je kako mu i sam naziv kaže, pun emocija.

Oliver Paunović, producent i Miroljub Jovanović, Spomenka Đokić i Vladimir Ristić, reditelj

„Nije bilo lako snimiti film „Lutajuća srca-arhiv emocija“. Trebalo je prikazati jedno vreme u kojoj se živelo, ali iz ugla današnjice. Trebalo je ekranizovati tu emociju koju oni nose pre svega u srcima. Ispičati za kratko vreme nečiji život, govoriti o najpopularnijoj grupi jednog vremena. Sada iz ovog ugla mogu da kažem da sam srećan što sam uradio film baš o njima, kako bi pokazao da na njih nismo zaboravili i kako bi mlađim generacijama ostavio sećanje na one koje treba pamtiti“, rekao je producent Oliver Paunović.

Kao što nije bilo lako snimiti film o njima tako ga nije bilo lako ni postaviti na youtub kanal, upravo zbog prepoznatljivih pesama, i dan danas najpopularnijih.

„Oni su naše komšije, naši drugari, poznanici. Mi u Nišu nismo svesni da imamo grupu koja je „harala“ bivšom Jugoslavijom, da imamo grupu kojom trebamo da se ponosimo“, naglasio je Paunović.

U produkciji Olivera Paunovića već je urađeno sedam filmova. Još dva su u fazi izrade.

„Niška produkcija se polako probija kako na naše tako i na inostrano tržište i mi činimo sve da svake godine idemo korak napred, ali da zadržimo početni cilj, a to je promocija grada Niša i ljudi koji žive u njemu, a ostavili su za grad neizbrisiv trag“, istakao je Oliver Paunović.

Krčka se kuhinja City Produkcije, a dok proizvod ne bude gotov uživajte u filmovima koje već možete da gledate na youtube kanalu producenta Olivera Paunovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Jedan komnetar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
Close