Kultura

Film “Glumčina” producenta Olivera Paunovića na NTV

Prvog dana u novoj godini biće prikazan dokumentarni film “Glumčina” producenta Olivera Paunovića na NTV od 18:30 časova. Ovo dugometražno filmsko  ostvarenje dokument je o velikanu srpskog glumišta Zoranu Radmiloviću.

Dokumentarni film o legendarnom srpskom glumcu Zoranu Radmiloviću autentično je svedočanstvo njegovih prijatelja i poštovaoca, a nastalo je po scenariju glumca Milana Cacija Mihailovića, u režiji Vladimira Ristića. Produkciju potpisuje City Grupa iz Niša.

„Mnogo je informacija o Zoranu Radmiloviću, ali najbolje koje smo mogli da imamo jeste knjiga koju je uradio Milan Caci Mihailović, jer je i sam proveo puno vremena sa Zoranom Radmilovićem“, istakao je producent  filma Oliver Paunović.

Inače, dokumentarni film “Glumčina” premijerno je prikazan na Filmskim susretima 2021. godine u Nišu, a nakon njega obišao je kako srpske gradove i festivale tako i inostrane festivale i došao do Amerike gde je prikazan na tamošnjem festivalu dokumentarnih filmova. Imao je i brojne bioskopske premijere a publika je mogla da ga vidi i na nekim televizijama i sa nacionalnom frekfecijom. Ako ste propustili ovej film prilika je da ga večeras pogledate na NTV od 18 sati.

Milan Caci Mihailović i Oliver Paunović (s leva) na premijeri u Novom Sadu 2. septembra 2022.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com