Kultura

Film “Glumčina” osvojio i Aleksinac

Dokumentarni film “Glumčina” o jedinom i neponovljivom Zoranu Radmiloviću prikazan je sinoć i u Aleksincu. Kroz film producenta Olivera Paunovića kolege, prijatelji i poštovaoci, njihova sećanja, sekvence iz filmova, serija i predstava, još jednom su podsetili koliko je dubok Radmilovićev glumački trag.

 

Oliver Paunović, producent

“Drago mi je da publika gde god da je prikazan film o Zoranu Radmiloviću reaguje dobro, ne ostaje ravnodušna.

Kroz ovaj film ona upoznaje neku drugu stranu čuvenog glumca koju do sada nije znala.

Zoran je bio legenda za života, a sada nama ostaje da kroz ovaj film sačuvamo to sećanje. Zorana je publika širom bivše Jugoslavije veoma volela i poštovala njegov glumački rad, on je na neki način svima nama obeležio jedan period života i svi mi volimo sećanje na njega.”, rekao je producent Oliver Paunović i dodao da je ovo deveti film u produkciji City Grupe koji gotovo svake nedelje bude prikazan u nekom od gradova ili opština u Srbiji.

U filmu učestvuju: Milan Caci Mihailović, Selena Vicković, Dušan Kovačević, Mira Banjac, Vladimir Đuričić, Bratislav Đorđević, Seka Sablić, Miloš Vešović, Zdravko Šotra, Goran Marković, Svetlana Bojković, Aljoša Vučković, Goran Sultanović, Novica Nikić, Milica Kralj i Ljuba Milunović, režiju potpisuje Vladimir Ristić.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com