Društvo

Film “Broj 1” o fudbalskoj legendi Draganu Panteliću na TV Kopernikus

Film o Draganu Panteliću „Broj 1“, producenta Olivera Paunovića, biće prikazan danas na Televiziji Kopernikus od 19 sati.

Bogata sportska karijera Dragana Pantelića, započeta u Lešnici, preko Niša, Španije, Francuske, Zaječara, dovela ga je do fudbalske reprezentacije sveta i Evrope, nazad u Niš pa na filmsko platno. Svojom formom i sadržajem dokumentarac „Broj 1“ otkrio je brojne, do sada, neispričane priče o ovom jedinstvenom i zanimljivom čoveku.

I danas se prepričava njegov gol golmanu Veleža Mariću, koji je dao degažirajući loptu iz svog šesnaesterca.

Oliver Paunović, producent i Dragan Pantelić

„Dragan Pantelić je legenda našeg grada i jugoslovenskog fudbala.Film je poučan za sve mlade ljude koji se bave sportom da vide da neko ko je došao iz male sredine u Radnički i iz tog kluba nije otišao ni u Zvezdu ni u Partizan, već je iz tog kluba napravio veliku karijeru“, istakao je producent Oliver Paunović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Karijeru započeo u Krupnju, FK Radjevac sa petnaest godina. Prva utakmica prijateljska, Radjevac – OFK Beograd. Zatim se sa porodicom preseljava u J. Lešnici i karijeru nastavlja u Borcu iz Lešnici. Iz Krupnja ide na probu u Crvenu Zvezdu gde mu govore da nema kvalitete i da nisu zainteresovani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com