Sport

“Fantastična četvorka” iz Niša na fajnal-foru u vaterpolu

VK Nais jedan je od najuspešnijih sportskih kolektiva našeg grada koji će se od naredne sezone takmičiti u Jadranskoj A2 ligi, a danas će imati i predstavnike na završnom turniru letnje lige, odnosno fajnal-foru u vaterpolu.

Članovi Naisa koji se trenutno nalaze na pozajmici VK Paraćinu su Alen Omerović, Nemanja Šilj, Dejan Ilić i Đorđe Lekić, koji su uspeli da sa svojom ekipom izbore plasman u samu završnicu.

Nakon završetka ligaškog dela Druge vaterpolo lige Srbije uslediće mečevi fajnal-fora, a odigraće se danas i sutra u Obrenovcu.

Pored VK Paraćina takmičarsko mesto je obezbedio i domaćin, ekipa TENT-a, potom Mladost iz Pančeva i vaterpolisti iz Kraljeva.

U prvom polufinalnom susretu večeras od 18 časova igraće Mladost i Paraćin, dok će dva sata kasnije snage odmeriti TENT i Kraljevo. Finale je na programu u subotu od 20 časova.

Iako nadmetanje u Drugoj ligi nema rezultatski značaj, jedno je od jačih takmičenja u našoj zemlji s obzirom na selekciju igrača koji je čine.

Podsećamo da su pomenuti članovi Naisa nosioci igre niškog kluba, dok je ekipu Leskovca činio ostatak niških vaterpolista, a za ekipu Goča na ovom takmičenju nastupao je i Nikola Rađen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com