Hronika

“Familiji” preti poternica zbog zatvorske kazne

Nišliji Marku Arsiću (32) koji je na društvenim mrežama i Jutjubu stekao na desetine hiljada obožavalaca svojim klipovima u kojima se pojavljuje kao lik „Familija“ preti Interpolova poternica jer se nije javio na odsluženje zatvorske kazne u našoj zemlji.

Arsić će, prema presudi koju je doneo Viši sud u Nišu, a potvrdio Apelacioni sud, morati da odsluži zatvorsku kaznu od tri godine zbog uzgajanja četiri stabljike kanabisa, kao i zbog toga što mu je u stanu pronađena jedna tableta sintetičke droge ekstazi. Policija u Srbiji je 2018. godine za njih raspisala poternicu jer se nije javio na izdržavanje kazne, a sada mu preti Interpolova poternica jer je nedavno otkriveno da se nalazi u Kini.

Arsić je, prema navodima iz pravosnažene presude, uhapšen 2016. godine, nakon što je otkriveno da je pored bazena u Donjoj Vrežini posadio i uzgojio četiri stabljike kanabisa od kojih je dobio 105,5 grama sušene biljke.

Policija je pretresom njegovog stana pronašla i tabletu ekstazija, težine 0,03 grama.

Na suđenju pred Višim sudom u Nišu Arsić nije negirao da je uzgajao marihuanu, ali je negirao da je tableta ekstazija njegova, već je kazao da ju je u stanu zaboravio neko od njegovih gostiju.

U presudi se takođe da navodi da je optuženi na suđenju priznao da je marihuanu, odnosno kanabis koristio za svoje potrebe jer je, kako je naveo, povremeni uživalac ovog narkotika od 14. godine.

Prilikom izricanja kazne Arsiću je kao olakšavajuća okolnost uzeto to što je prilikom hapšenja bio lošeg imovnog stanja, ali mu je sud zamerio to što nije pokazao kajanje za počinjeno krivično delo, već je u završnoj reči rekao “da bi proizveo više marihuane da je to mogao”. Dok je bio u Srbiji, Arsić je organizovao rep i rege žurke i radio kao di džej, a u nedavnim izjavama za medije, a povodom popularni koju je stekao kao “Familija”, kazao je da se nalazi u Kini gde drži časove engleskog jezika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

15 Komentara

    1. Zapamti da je Srbija nekad imala prestonicu na jugu,tako da mi možda pričamo pravilnije svojim nepromenjenim dijalektom nego vi .

    2. Vi dok jednu rečenicu izgovorite, mi nišlije smo već kafu popili i šes cigarke popušili… Tako da begaj si, ne se kači s nas

    3. Zavisi koji dijalekt smatras za svoj jezik, a iz tvog komentara se visit da znas samo za Jean I nada se da nenamerno radis na razjedinjavanju srba

    4. Зато што енглески нема падеже. Нишлије имају природни осећај за енглески.

  1. Ne diraj familiju, prirodu i to samo za sebe i drugare ponekad, sram vas bilo. Ne hvataju se oni sto treba ali zato oni sto netreba redovno. Pogotovo kad je reč o tako retkom i skupoj à prirodnoj robi, to jest stablu. lFamilija car

  2. E bre Arso, oduvek si bio probisvet i lezilebović! Bivši bulevarac. Drži se bolje engleskog jezika kad ti već srpski ne ide i ne brukaj se. Ajd’ u zdravlje, familijo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com