Sport

Evropsko srebro za Ninu Stajković

Nina Stajković, niška boskerka i juniorska reprezentativka Srbije, osvojila je srebrnu medalju na Evropskom bokserskom šampionatu za juniore, koji se održao u ruskom gradu Anapi od 8. do 17. oktobra.

Ovim uspehom Nina Stajković je postala prva Nišlijka koja je osvojila medalju na nekom evropskom takmičenju u boksu i u Niš je vratila medalju ove olimpijske discipline nakon jedanaest godina.

U Nininoj kategoriji učestvovalo je još osam takmičarki, a Nina je stigla do finala, gde je izgubila od domaće bokserke na poene.

Ovo je poslednje veliko takmičenje za ovu godinu, koja je za Ninu bila bogata medaljama, jer je osvojila tri srebrne i jednu zlatnu medalju.

Foto: Privatna arhiva

Inače, juniorsku boksersku reprezentaciju Srbije, u kojoj je i Nišlijka Nina Stajković, smatraju jednom od najtalentovanijih do sada i predviđaju im da će dostići svoj puni potencijal i ostvariti velike uspehe na Olimpijadi 2024. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com