Sport

Evropska bronza za Novaka Radulovića

Novak Radulović (KBK “Niš”), osvojio je bronzanu medalju -71 kg. na seniorskom Prvenstvu Evrope u Slovačkoj koje je održano od 14-21. oktobra.

Novak je u prvom kolu pobedio reprezentativca Bugarske- Dimitar Pencheva, dok je u drugom kolu slavio protiv Poljaka Kaczmarzyk Lukasza. U polufinalu, posle odlične borbe, sudijski je zaustavljen u meču sa predstavnikom Azerbejdžana Aslanov Ramalom.

“Na Evropskom prvenstvu u Bratislavi, konkurencija je bila izuzetno jaka, ali sam posle odličnih borbi sa Bugarinom i Poljakom, i u meču sa Azerbejdžanom, više zadao i ručnih i nožnih udaraca, ali je odluka bila na strani protivnika, koji je višestruki osvajač Evropskih i svetskih medalja, što je možda i presudilo. Naravno da sam išao zbog zlatne medalje, ali je i ovo ogroman uspeh”, istakao je Novak Radulović, najbolji niški kikbokser.

Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije i Kik boks kluba “Niš”, zadovoljan je rezultatima.

“Srbija je sa 23 takmičara, zauzela visoko drugo mesto iza Rusije, sa osvojenih 16 medalja ( 6-3-7). U ovakvoj konkurenciji gde su bile najveće Evropske sile, srpski takmičari su još jednom dokazali da su među najboljima u Evropi”, rekao je Radulović.

Do kraja godine preostalo je još nekoliko klupskih takmičenja, kao i organizacija BALKANS BEST FIGHTERS turnira, koji KBK “Niš” tradicionalno organizuje 7-9. decembra 2018.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com