Sport

EVROGOLOM Pantelića Radnički savladao Partizan na “Čairu” (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog u derbiju kola, na “Čairu” su savladali ekipu Partizana rezultatom 1:0. Pogodak za Nišlije postigao je Dušan Pantelić, u 78. minutu meča i evrogolom obezbedio velika tri boda za svoju ekipu.

Novi trener Radničkog Milan Đuričić, pokazao je da dobro poznaje ekipu Partizana, pripremio je ekipu, a momci sa “Čaira” pokazali su veliku borbenost. Igrali su čvrsto u odbrani i strpljivo čekali šansu, što je na kraju urodilo plodom.

Tokom prvog poluvremena, kako se donekle i očekivalo, Partizan je više imao loptu u svojim nogama, ali nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol Nišlija i postigne pogodak.

Drugo poluvreme krenulo je nešto otvorenije, Partizan je imao nekoliko naleta u napadu, ali su igrači Radničkog uspeli da odbrane svoju mrežu.

Nepisano fudbalsko pravilo je da “kazna” stigne nakon propuštenih prilika što su Nišlije i iskoristile. U 78. minutu Dušan Pantelić je sa 20 metara zahvatio loptu i prelepim pogotkom savladao čuvara crno-belih Vladimira Stojkovića.

U poslednjih desetak minuta igrači Partizana prešli su u totalnu ofanzivu, ali su fudbaleri Radničkog uspeli da dobro postave odbranu, sačuvaju svoj gol i upišu tri boda.

Radnički na tabeli Superlige Srbije trenutno zauzima šestu poziciju sa 21 bodom, dok je Partizan na trećem mestu sa svega dva boda više.

U narednom kolu fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Javora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com