Sport

Evo kako su Meraklije proslavile Evropu (FOTO/VIDEO)

Nakon velikog slavlja na centru terena, niške Meraklije nastavile su sa proslavom u čast svog višedecenijskog sna i u centru grada. Velikom žurkom na amfiteatru Radnički je proslavio plasman na međunarodnu scenu nakon 35 godina.

“Crne mambe” zabavljale su mnogobrojne Nišlije koje su se okupile na keju kako bi proslavile ovaj veliki uspeh lokalnog kluba. Kolektiv Radničkog poklonio se Nišlijama, a predsednik sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev, nakon ostvarenog zacrtanog cilja sa svojim klubom, obećao je niškoj javnosti i pohod na titulu prvaka Srbije naredne sezone.

U lepom raspoloženju Nišlije su proslavile ovaj veliki uspeh kako za niški sport tako i za čitav grad, koji će naredne sezone imati još jednog predstavnika u međunarodnom klupskom takmičenju. Meraklije su do kasnih sati slavile na centralnom gradskom trgu uz muziku i bakljadu, jer je jučerašnji dan bio veliki za sve njih, veliki kao pobeda koju su ostvarili fudbaleri na terenu nad kruševačkim Napretkom, i time osigurali mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com