DruštvoMagazin

Evergrin festival nadmašio očekivanja publike (FOTO + VIDEO)

Evergrin festival, koji je u Nišu zaživeo prošle godine, ponovo je nadmašio očekivanja publike. Posetioci manifestacije uživali su u sjajnim koncertima koje je orkestar Impresija organizovala, a na kojima su sa niškim muzičarima nastupili Tanja Jovićević, Goran Šepa Gale, Tijana Dapčević, Radmila Karaklajić, Željko Samardžić, Radmila Karaklajić, Željko Bebek, Bajaga i Instruktori.

Teško je reći koje je festivalsko veče bilo bolje, u četvrtak kada su se na sceni smenjivale naše muzičke zvezde ili u petak veče kada su koncert održali Bajaga i Instruktori.

Obe večeri program se odvijao pod dirigentskom palicom proslavljenog kompozitora i dirigenta Vojkana Borisavljevića, i upravo je on prve večeri dobio i najduži i najgromoglasniji aplauz nakon što je publici prikazan kratak film o njegovom radu.

Tanja, Gale, Tijana, Radmila, Željko i Bebek, vratili su, makar na kratko, publiku u neka srećnija vremena, otpevavši hitove poput “Andjelina, Zumba, Zumba”, “Daljine”, “Ja te volim više” Borisavljevićevim velikim hitom “A sad adio” i zajedničkim nastupom svih učesnika završeno je prvo festivalsko veče, što je bila zaista sjajna slika u niškom Domu Vojske.

Bajaga i instruktori još jednom su pokazali da su jedna od naših najboljih grupa. Puna dva sata zabavljali su Nišlije odličnom svirkom, s tim što ih je u prvom delu koncerta pratila niška Impresija,a u drugom delu bio je to pravi rok koncert sa Instruktorima.

Kraj Bajaginog koncerta publika je dočekala na nogama, igrajući i pevajući uz njegove velike hitove “Život je nekad siv, nekad žut” i “Moji su drugovi”.

Zbog lošeg vremena Evergrin festival održan je u Domu vojske, medjutim, taj prostor je bio premali da primi sve one koji su želeli da budu na festival, zbog čega su brojne Nišlije morale da se vrate svojim kućama ne uspevši da dodju do besplatne karte.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com