Promo

ETNO KAFANA PORTA: Nišlijama nudi prave meraklijske gurmanluke

Etno kafana PORTA autentična je ne samo po ambijentu već i zbog starih očuvanih specijaliteta koji se spremaju na poseban način već decenijama.

Ova kafana  ne nosi džabe epitet „Niške Skadarlije“. Ona u potpunosti jeste sve ono što jedna etno kafana treba da bude.

ETNO KAFANA PORTA

Ambijent kao iz vremena kada je kafana bila mesto okupljanja svih, od seljaka, radnika, pa do profesora…vraća vas u vreme straog Niša, budi setu i priče.

Prijatna, domaćinska atmosfera daje osećaj topline i gostoprimstva, a ljubazno osoblje, uvek tu za vas, postaje vaš pravi prijatelj.

A ime PORTA Nišlije podseća na mirise i ukuse pravih meraklijskih gurmanluka.

E to je ono što PORTU čini pravom etno kafanom – jela spremljena po tradicionalnim receptima, bogatog ukusa, u kojima se uživa polako, ali u velikim količinama.

Pored tradicionalnih jela sa roštilja, domaće kuhinje, što bi Nišlije rekle „na kašiku“, ljubitelji dobrog zalogaja u Porti će vam svakako preporučiti ćuretinu u mlincima, ćubastiju, domaću sukanu pitu, pravo srpsko sirenje PORTA i naravno, neizostavnu ribu i čorbe.

A kada se sve to „začini“ domaćim aperitivom, vrhunskim vinom ili penušavim kvalitetnim pivom, PORTA postaje sinonim za uživanje.

A kada ste željni njihovih specijaliteta, a niste u mogućnosti da dođete do Etno kafane PORTA i tada oni misle na vas – omogućili su vam brzu dostavu preko aplikacije donesi.com.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

A kakava je to etno kafana bez pesme? Petkom i subotom u PORTI očekuje vas uživo muzika, koja će vam ulepšati veče. Takođe, misleći na vaše bitne trenutke, moguće je organizovati i manje proslave, do 50 osoba.

Iskoristite privilegiju koju vam Niš nudi i uživajte u autentičnoj atmosferi ETNO KAFANA PORTA!

ETNO KAFANA PORTA
Zelengorska 35, Niš
018/4242 097
060/5755 845
www.etnokafanaporta.rs
INSTAGRAM

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close