DruštvoEkonomija

Er Srbija danas obnovila letove od Niša do Tivta

Avio kompanija “Er Srbija” obnovila je danas letove od Niša do Tivta i kako je najavljeno, letovi na toj relaciji odvijaće se do završetka letnjeg reda letenja, odnosno do 11. septembra.

Avioni nacionalnog avio prevoznika leteće sa aerodroma “Konstantin Veliki” do aerodroma u Tivtu dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

“Er Srbija” iz Niša trenutno leti još i do Frankfurta.

Avio kompanija “Rajaner” koja je ranije najavila ponovno uvodjenje letova od Niša do Bratislave i od Niša do Berlina, od novembra odnosno kraja oktobra ove godine, uklonila je ovih dana te linije iz svog rezervacionog sistema, a razlog za to još nije saopšten.

“Rajaner” je pre deset dana obnovio letove od Niša do Malte, ali se Srbija nalazi na “crvenoj listi” te mediteranske države zbog visoke stope zaraznosti od kovida, pa se našim gradjanima ne dozvoljava ulaz na Maltu ukoliko nisu najmanje 14 prethodnih dana bili u zemlji koja je na žutoj, takozvanoj “Amber listi”.

Građani Srbije koje su kupili karte za let do Malte primorani su da putovanje odlože na neodredjeno vreme. Sa aerodroma “Konstantin Veliki” avioni sada lete do sedam gradova, skorije vreme biće uspostavljene i avio linije do Krfa, Antalije, Beča i Milana (Bergama). Od pobrojanih letova u najavi, najpre će krenuti letovi do Antalije – 19. juna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com