Društvo

EPS produžio rok dospeća računa za oktobar do 30. novembra

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je produžila je rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar do 30. novembra, jer je usled obustaver ada poštara kasnila njihova dostava.

U saopštenju je navedeno da, iako je dostava računa normalizovana, EPS na ovaj način želi da izađe u susret i građanima omogući dodatno vreme da izmire svoje obaveze i ostvare pravo na popust od pet odsto za redovno plaćanje.

Građanima je na raspolaganju i portal “Uvid u račun” koji se nalazi na sajtu EPS-a.

Portal je namenjen svim kupcima na garantovanom snabdevanju, pokrenut je 1. novembra u cilju modernizacije i unapređenja poslovnog sistema EPS.

Taj portal omogućava brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju, kao i bezbedno i brzo plaćanje bez odlaska u poštu ili banku, a tu mogućnost do sada je iskoristilo više od 242.000 korisnika, naveo je EPS.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Taj portal je neispravan. Ne možeš na androidu, tokom prijave da ubaciš kod od 6 cifara dobijenih mejlom. Kome je to pošlo za rukom? Nek se javi neko od preko 200000 navedenih korisnika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com