Hronika

EPILOG POŽARA: Stanari bez struje do ponedeljka ( FOTO)

Požar koji je sinoć oko ponoći izbio na elektroinstalacijama na četvrtom spratu zgrade broj 63 na Bulevaru Nemanjića, ugasili su vatrogsaci veoma brzo, ali je šteta velika, a moći će da se sanira tek u ponedeljak, kada će biti gotov zvanični policijski izveštaj o požaru, kazali su stanari ove zgrade. 

Za popravku izgorele instalacije nadležni su Niš stan i Elektrodistribucija, koji ne mogu da počnu sanaciju pre zvaničnog policijskog izveštaja.

U trenutku požara, struja je bila isključena celoj zgradi, a trenutno je nemaju četvrti i peti sprat, što ukupno iznosi 16 domaćinstava.

Kako su rekli Niškim Vestima, pre izbijanja požara, prvo su čuli dve eksplozije, jednu za drugom, a zatim je i buknula vatra. Noćas su u gašenju požara intervenisale dve vatrogasne ekipe, a na lice mesta došla je i ekipa Elektrodistibucije, kao i policija.

Za sada je nepoznanica i ko će platiti popravku razvodnog sata sa strujomerima, za koju su stanari čuli da će koštati oko 150 hiljada dinara.

“Ja se pitam i ko će nama nadoknaditi štetu u zamrzivačima gde će se do ponedeljka pokvariti sva hrana”, kazao je jedan od stanara.

Iako zabrinuti zbog troškova i bez struje do ponedeljka, kažu da bar sede u toplim stanovima, jer podstanica radi, pa se daljinsko grejanje doprema bez problema.

Ovako posle požara izgledaju strujomeri na četvrtom spratu zgrade 63 na Bulevaru Nemanjića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com