Promo

Endava: Prilika za razvoj karijere niških IT stručnjaka

Endava na lokalnom tržištu

Globalna kompanija Endava sa 25 lokacija širom sveta, predstavila se sinoć IT zajednici u Nišu. Njihova nedavno otvorena kancelarija, peta po redu u Srbiji, otvorena je za sve zainteresovane IT stručnjake sa juga Srbije. Iz niške kancelarije će se za 730 klijenata širom sveta razvijati softverski proizvodi iz oblasti finansija, medija, mobilnih aplikacija, maloprodaje, logistike i medicine.

Više od 150 predstavnika lokalne IT zajednice, imali su priliku da se informišu o prilikama za razvoj unutar kompanije, poslovanju, kompanijskoj kulturi i otvorenim pozicijama za čak 15 različitih profila.

Razvojni put Srđana Trenčića, biznis analitičara u Endavi, bio je veoma interesantan. Srđan radi na različitim projektima u okviru kompanije I sa svojim kolegama dobrinosi razvoju lokacije .

Foto: Srđan Pavlović

„Srećan sam što globalna kompanija sa izuzetnim vrednostima došla na naše tržište i što se iz Niša doprinosi rastu Endave I na globalu. Kompanija pruža mogućnost zaposlenima da se razvijaju i da menjaju pozicije u okviru kompanije, grade svoju karijeru u skladu sa njihovim kvalifikacijama i afinitetima“, kazao je Trenčić.

Prema njegovim rečima, reč je o stabilnoj organizaciji koja daje mogućnost zaposlenima da se na razne načine razvijaju unutar kompanije.

„Za mene lično, jako je bitan balans između posla i privatnog života. Bitno da mi je što imam kontinuiranu podršku, radim na dobrim I velikim projektima, na kvalitetan način i da za to budem adekvatno nagrađen – što i Endava pruža“, ističe Trenčić.

Aleksandar Radivojević, menadžer sektora za Biznis u Endavi i direktor niške kancelarije na pitanje zašto baš Niš odgovara da je Niš, kao Univerzitetski grad sa jako puno potencijala koji postaje sve značajniji centar na IT mapi Srbije.

Foto: Srđan Pavlović

“Bilo da su juniori, mediori ili seniori, naši zaposleni dobijaju mnogo različitih prilika za razvoj karijere, od raznovrsnih platformi za učenje, kurseva i obuka, sesija na kojima razmenjuju znanja sa kolegama, do mogućnosti prelaska na druge pozicije kada su za to spremni. Sa svakim zaposlenim radimo na razvoju karijere, te pored napredovanja u senioritetu, oni mogu da promene disciplinu, industrijsku vertikalu u kojoj rade, a sve u okviru Endave”, istakao je Radivojević.

Kompanija Endava se trudi da pruži dobre uslove i priliku ljudima koji nemaju iskustva, ali i stručnjacima u raznovrsnim oblastima.

Bilo da želite da započnete karijeru upravo u Endavi ili nastavite gde ste stali, sigurno ćete naći spektar u kom ćete se pronaći.

 

[meta_gallery_carousel]

Ako želite da konkurišete za posao, posetite njihovu karijernu web stranicu OVDE.

***

O kompaniji Endava:
Endava je vodeća tehnološka kompanija koja nudi IT usluge i pomaže svojim klijentima da prevaziđu izazove kroz ubrzani digitalni razvoj i transformaciju. Koristeći agilni pristup u radu sa klijentima, Endava se efikasno integriše u njihove timove, generišući inovativne ideje i pružajući najbolja rešenja. Endava pomaže klijentima da postanu digitalizovane kompanije vođene iskustvom, kroz podršku u njihovom procesu od inicijalne ideje, preko razvoja i održavanja proizvoda, platformi i rešenja. Ostvaruje saradnju sa klijentima iz različitih industrija: plaćanja i finansijske usluge, proizvodi široke potrošnje, telekomunikacije, maloprodaja, logistika i medicina.

Endava broji više od 11.000 zaposlenih širom sveta, lociranih u kancelarijama blizu klijentskih u Australiji, Austriji, Kanadi, Danskoj, Nemačkoj, Irskoj, Holandiji, Singapuru, Švajcarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, kao i u proizvodnim centrima u Evropskoj Uniji: Bugarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji i Sloveniji; Srednjoevropskim zemljama: Bosni I Hercegovini, Moldaviji, Severnoj Makedoniji I Srbiji; Latinskoj Americi: Argentini, Kolumbiji, Meksiku, Urugvaju, Venecueli.

 

Endava Niš
Generala Milojka Lešnjanina 8 (Palata Lešnjaninova)
FACEBOOK
INSTAGRAM

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d5805.312449340964!2d21.893293818666937!3d43.321455436704106!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b46c8fbb9b%3A0xcdc8c3b9565d9645!2z0JPQtdC90LXRgNCw0LvQsCDQnNC40LvQvtGY0LrQsCDQm9C10YjRmNCw0L3QuNC90LAgOCwg0J3QuNGI!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1666342725660!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ style=”border:0;” allowfullscreen=”” loading=”lazy” referrerpolicy=”no-referrer-when-downgrade”></iframe]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com