Promo

Ekstrovertni SUV-Coupé – Audi Q3 Sportback

Magnet za oči i saputnik prikladan za svakodnevnu upotrebu – Audi Q3 Sportback spaja estetiku i emocionalnost coupéa sa snagom i funkcionalnošću SUV-a. Velika ponuda infotainment i Connectivity rešenja kao i bogata serijska oprema garantuju zabavu tokom vožnje.

Samouveren, ekstrovertan, sportskog karaktera – tako se predstavlja Audi Q3 Sportback. Prednjim delom vozila dominiraju velika singleframe rešetka u dizajnu oktogona i bočni otvori za vazduh. Pogledom na bočni deo vozila jasno se prepoznaje silueta nalik coupéu. Izdužena, elegantna linija ramena prati dinamični osnovni oblik vozila i naglašava njegov sportski karakter. Linija krova koja se kontinuirano spušta, nisko zadnje staklo i zadnja svetla sa oštrim rubom karakteristični su za zadnji deo vozila. Zahvaljujući našem fleksibilnom konceptu u pogledu linija opreme dizajn spoljašnjosti možete individualno prilagoditi vlastitim željama. Ako odaberete S line paket, vaš Audi Q3 Sportback biće između ostalog isporučen sa branicima u kontrastnoj boji, 18″ točkovima u dizajnu sa 5 V-kraka i osvetljenim lajsnama u pragovima sa aluminijskim detaljima spreda i natpisom S.

U modelu Audi Q3 Sportback doživite našu najnoviju generaciju infotainment sistema iz više klase. U serijsku opremu ubraja se digitalni kombinovani instrument veličine 10,25″. Opciono možete da odaberete i Audi virtualni kokpit plus, čiji HD ekran veličine 12,3″ izrazito jasno prikazuje animacije, a vas informiše o relevantnim informacijama o vozilu. Opcionim MMI infotainmentom sa MMI navigacionim sistemom plus i MMI touch sistemom možete da rukujete preko ekrana veličine 10,1″ u centralnoj konzoli. Zahvaljujući interfejsu i priključcima svoje mobilne uređaje¹ možete lako da povežete sa vozilom. Pri tomu može da iskoristite i veliku ponudu usluga Audi connect².

Kako bi vam ponudili najviši nivo užitka u vožnji, Audi Q3 Sportback serijski smo opremili određenim tehnologijama koje povećavaju dinamiku na putu: sportski vozni postroj garantuje dobro prijanjanje. Progresivni upravljač donosi direktno ponašanje upravljača na zavojitim putevima i pri skretanju. Zahvaljujući sistemu dinamike vožnje Audi drive select na karakteristike vozila možete da utičete preko šest različitih modusa. Osim na podešavanje motora i menjača sistem utiče i na elektronski podesive amortizere kao i na podršku upravljaču. Kod motora (potrošnja goriva, kombinovana*: 4,7-7,7 l/100 km; emisije CO₂, kombinovana*: 123-174 g/km) u ponudi je i TDI agregat snage 110 kW (150 KS) ili 2,0 l TFSI snage 169 kW (230 KS).

Naš koncept linija opreme omogućava individualno dizajniranje unutrašnjosti modela Audi Q3 Sportback. Odaberite opcioni interijer design selection prikazan na slici. On obuhvata sportska sedišta napred, paket konturnog/ambijentalnog osvetljenja u više boja i kvalitetne dekorativne detalje. Opcioni enterijer S line između ostalog obuhvata sportska sedišta sa amblemom S, multifunkcionalni kožni upravljač plus sa 3 kraka od perforirane kože i papučice i oslonac za noge od plemenitog čelika.

Audi Q3 Sportback raspolaže izrazito varijabilnom unutrašnjošću. Zadnja klupa nudi mesto za tri osobe i serijski se može uzdužno pomeriti za 130 milimetara, dok se nagib njenih trostruko deljivih naslona može namještati u sedam nivoa. Zapremina prtljažnika je od 530 do 1400 litara. Serijski je u ponudi, električni zadnji poklopac prtljažnika koji jednostavno otvarate pokretom noge kada su vam ruke zauzete.

BROS AUTO
018 4566800
Dimitrija Tucovića bb, 18000 Niš
www.brosauto.rs

Glavna svetla u LED tehnologiji su deo serijske opreme u modelu Audi Q3 Sportback. Opciono možete da se odlučite za Matrix LED glavna svetla sa dinamičnim pokazivačima pravca. Audi Matrix LED tehnologija selektivno isključuje svetla kad detektuje vozila iz suprotnog smera – ostatak kolovoza ostaje dobro osvetljen. Dinamični pokazivači pravca nude visok nivo prepoznatljivosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button