Društvo

“Eko čas za sve nas” – Akcija čišćenja u naselju Ženeva

Akcija čišćenja i uklanjanja kabastog bezopasnog otpada, “Eko čas za sve nas” u kojoj su učestvovali učenici i nastavnici OŠ „Ivan Goran Kovačić”, meštani, zaposleni u GO Niška Banja i radnici JKP „Mediana” održana je danas u naselju Ženeva.

Foto: Printscreen

Deo Niške Banje, nekada divlja deponija, pretvoren je u omiljeno mesto za sve Nišlije, ali i Banjce, sa mobilijarima i letnjikovcima za odmor, pojašnjavaju nadležni.

Foto: Printscreen

“Ovo mesto nekada je bilo divlja deponija, a sada imamo novoizgrađenje sportske terene i dečije mobilijare. Naš današnji zadatak je da ovaj prostor ostane uređen, jer smo svedoci da i dalje postoje nesavesni građani koji na ovakvim mestima odlažu otpad”, kazao je Miroslav Đokić, gradski većnik.

Svojevrsnom ekološkom času u prirodi odazvalo se preko sto učenika sa svojim roditeljima, kao i JKP Mediana koja je svojim vozilima pomogla da se Ada Ženeva očisti i pripremi za predstojeće prolećne dane.

“Čuvajmo ono što smo izgradili kako bi svima bilo bolje”.

Foto: Printscreen

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com