Servisne

Ekipe vodovoda u brojnim ulicama ali i u Donjem Međurovu, Pasi Poljani i naselju Deveti maj

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas u brojnim ulicama u Nišu na saniranju kvarova na vodovodnoj mreži i po prijavi građana.

RADOVI NA MREŽI U ULICI RADOJA DAKIĆA
Zbog izrade priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Radoja Dakića, i okolnim ulicama: Dimitrija Dragovića, Ivana Vušovića, Patrisa Lumumbe, Branka Miljkovića, Naserovoj, 27. marta, Đerdapskoj i moguć prekid u ulicama: deo Vizantijskog bulevara, Ćuprijskoj, Ktitor i Majakovskog.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU STEVAN SINĐELIĆ
U utorak i sredu 30.08. i 31.08. obavljaće se prevezivanje nove na postojeću vodovodnu mrežu u naselju Stevan Sinđelić, u ulici Bulevar Nikole Tesle, kod Studentskog centra Niš. Zbog najavljenih radova biće u prekidu vodosnabdevanje u narednih dva dana, u vremenu od 8 do 15 sati na prostoru naselja Stevan Sinđelić i moguć prekid u Studentskom centru Niš, Naučno-tehnološkom parku i Elektronskom fakultetu.

KVAR NA MREŽI U NASELjU PASI POLjANA
Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Pasi Poljana, u ulicama: 1300 kaplara bb, kod parka, i u ul. Vojvode Putnika – prilaz. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. 1300 kaplara i moguć prekid u naselju Pasi Poljana.

KVAR NA MREŽI U SELU DONjE MEĐUROVO
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ulici Moravskoj, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Moravskoj i moguć prekid na prostoru sela Donje Međurovo.

KVAROVI NA MREŽI U ULICI DIMITRIJA GOLEMOVIĆA
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Dimitrija Golemovića, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dimitrija Golemovića.

KVAR NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ U ULICI ALEKSE DIMITRIJEVIĆA
Voda na površini, potrebna je nova intervencija u naselju Deveti maj, u ulici Alekse Dimitrijevića, kod broja 3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Alekse Dimitrijevića. Radovi na mreži se nastavljaju u ulici Dragutina Kocića sa mogućim prekidom vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com