Društvo

Ekipe “Naissusa” ponovo sprečene da priključe privatnu polikliniku na vodovodnu mrežu

Obezbeđenje Univerztitetskog kliničkog centra Niš ponovo je jutros sprečilo ekipe JKP “Naissus-a” da priključe buduću privatnu bolnicu na vodovodnu mrežu.

JKP “Naissus” najavio je da su u planu radovi najavljeni prethodnog dana, na vodovodnoj mreži u ulici Petra Seratlića i da će zbog intervencije na vodovodnoj mreži u toj ulici biti u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 12 sati , kao i delu Univerzitetskog Kliničkog centra.

Na gradilište privatne poliklinike radnici “Naissus-a”  su došli ranije, ali ih je obezbeđenje Univerzitetskog Kliničkog centra fizički sprečilo da prođu, zbog čega su oni odustali i vratili se.

Da podsetimo, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš i bivši gradonačelnik, u prepisci koja je dospela u medije iz SNS zatvorene viber grupe, optužio je gradonačelnicu, ali i njene „službe i saradnike“ za kriminal, a kao razlog naveo je nelegalno priključenje na vodovodnu mrežu privatne bolnice koja se gradi pored Kliničkog centra u Nišu .

Niške Vesti su uputile pitanja Ministarstvu zdravalja da li će i na koji način da reaguje povodom ovog slučaja, i da li činjenica da je ova ulica vlasništvo Republike Srbije, može da se koristi kao opravdanje da se nekome ne dozvoli priključenje na vodovodni sistem, a da pritom ima sve neophodne dozvole za gradnju? Odgovora nema.

Gradonačelnica negira optužbe direktora Kliničkog centra i poručuje: „Bolnica će morati da bude priključena na vodovodnu mrežu“

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com