Servisne

Ekipe JKP “Naissus” radiće na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u niškim selima i na jednoj lokaciji u gradu

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži u niškim selima. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Hum
Ekipe niškog vodovoda radiće iskop na više lokacija u selu Hum. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Selo Suvi Do, ulica Danila Vučkovića
Voda na ulici, kvar na vezi ¾, potreban je iskop u ulici Danila Vučkovića, u selu Suvi Do. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, eventualno u delu ulice Danila Vučkovića.

Selo Miljkovac
Skidan prvi ventil, voda ne dolazi sa ulice za jedno domaćinstvo, potreban je iskop u selu Miljkovac. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za jedno, eventualno za nekoliko domaćinstava u okruženju mesta kvara.

Selo Supovac
Ekipe niškog vodovoda radiće iskop na ulazu u selo Supovac. Ukoliko se budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 11 do 13 sati, potom u selu Brenica od 13 do 15 sati.

Raskrsnica ulica Sedmi Juli i Кralja Stefana Prvovenčanog
Nastavljaju se radovi za privredni subjekt na povezivanju vodovodne mreže u ulici Кralja Stefana Prvovenčanog, na raskrsnici sa ulicom Sedmi Juli. Zbog tehnološkog postupka u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Кralja Stefana Prvovenčanog, na prostoru od Svetosavske do ulice Sedmog Jula, sa jedne strane i sa druge ulice Mačvanska, Lole Ribara, deo Ćirila i Metodija, i deo Sedmog Jula.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com