Servisne

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Šljaka, ulica Paljinska br. 10
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Paljinskoj br. 10, u naselju Šljaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Paljinskoj ulici.

Naselje Šljaka, ulica Slaviše Cekića br. 18
Voda na ulici, novi kvar i nužan je iskop u ulici Slaviše Cekića br. 18, u naselju Šljaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Slaviše Cekića.

Ulica Кralja Stefana Prvovenčanog
Obavljaju se radovi za privredni subjekt na povezivanju vodovodne mreže u ulici Кralja Stefana Prvovenčanog, na raskrsnici sa ulicom Sedmi Juli. Zbog iskopa biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 15 sati u delu ulice Кralja Stefana Prvovenčanog, od Svetosavske do ulice Sedmog Jula.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 89
Voda curi na servisnom ventilu, potrebna je zamena istog, nužan je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 89, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, moguć je prekid i za 10-tak domaćinstava u okruženju mesta kvara. U delu ulice gde se obavlja intervencija biće u prekidu saobraćaj ali postoji obilaznica i vozila će biti propisno usmeravana.

Selo Ljuberađa, kvar na mreži
Nastavak radova od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže u mahali“Linovo“, u selu Ljuberađa. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ljuberađa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com