Hronika

Džonići ostaju u pritvoru. Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice

Viši sud u Nišu produžio je pritvor Goranu i Stefanu Džoniću iz Moravca, osumnjičenima za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

Goran Džonić je optužen za teško ubistvo, a njegov sin da mu je u tome pomogao, dok su obojica optuženi i za krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja.

Pritvor im je produžen za još 30 dana, jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

U toku je dopuna istrage protiv Stefana Džonića, jer je Viši sud vratio optužnicu na dopunu. Goran (57), Gordan (56) i njihova ćerke Lidija (25) ubijeni su 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com