Hronika

Džonićeva supruga branila muža pred tužiocem

Istražni postupak protiv Gorana Džonića iz aleksinačkog sela Moravac osumnjičenog za ubistvo Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, nastavljeno je danas saslušanjem pet svedoka pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu.

Saslušani su Goranova supruga Suzana Džonić, otac ubijene Gordane, Momčilo Aritonović, Đokićev kum Zoran Stojković koji je kod njega dugo radio u menjačnici, Goran Milivojević koji je od njega kupovao devize i Muamed Tataj, školski drug osumnjičenog. Prema nezvaničnim informacijama, Goranova supruga Suzana pokušala je da ga svojim iskazom odbrani.

“Ona je kazala da nije primetila ništa što bi ukazivalo da je ubio tročlanu porodicu.Rekla je da nije znala da je imao pištolj, da nije primetila da se kritične noći presvlačio”, rekao je dobro obavešteni izvor.

Džonićeva žena, pred istražnim organima je navodno izjavila, da je verovala suprugu da je bio u ribolovu u noći kada se zločin dogodio. Advokati braće Milošević, osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu Đokića, Mladen i Andrija Magdalinić, međutim su mišljenja, da je pre svedočenja ona tri puta posetila muža, njen iskaz ne može biti validan.

“Što se tiče iskaza ostalih svedoka, oni su svi potvrdili da naši klijenti nisu imali nikakve veze ni sa Džonićem ni sa Džokićima”, rekao je Andrija Magdalinić.

Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Džonić navodno dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com